Macam tom yam ka.
Ikan bakar ka.
Ketam masak lemak cili api ka.
Kerang rebus ka.
pusing punya pusing, lastly pegi pasar piliphine. bukan yang ada banyak segala jenis seafood tu.
yang ini ala ala macam di Anjung Selera, Tangung Lipat tu.
Tapi sumpah mahal gila.
I kira mau order Ketam seekor. Tapi tanya harga, wah $15.
tanya kerang pulak. Wah! $15 /200g. gila. Padahal makan 2 orang aje.
Pusing lagi. sampai aku fedup sebab survey harga semua mahal gila.
Last sekali biar dia yang cari sendiri.
mujur pilihan tepat.
pakaian tukang masak ala ala chef Golden Horses . Huahaha..
Dengar loghat, alamak. macam Indon dong. Tapi bila tengok dia masak ada api menyambar ke langit I terus setuju.
sebab tau, orang yang masak gitu confirm masakan dia sedap.
Anjung Samudra Dinda. Canggih nama. |
Sirap Limau $1.50, Cincau bandung $2.50 |
Special merah madu. Ini ikan merah, memang sedap sangat sangat. $ 18 |
Pakis masak belacan $6, Nasi 2 pinggan $3. |
No comments:
Post a Comment